Cilësi e lartë për mbrojtje  të qëndrueshme na lagështia

Mbajeni shtëpinë tuaj të thatë. Një bodrum i mbrojtur mirë dhe i thatë është garancia më e mirë për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e murit, largon lagështi nga muret, mbron kundër mykut dhe  parandalon probleme të tjera. Shtresa e parë mbrojtese dhe efektive dhe e përhershme e mureve të themeleve, nese bëhet vendosja e drejt  gjatë fazës së ndërtimit. Membrana dimpled eshte bërë nga materiali i posaçem i fortë plastik e provuar si zgjidhja më e mirë. Por jo çdo markë e membranave dimpled është po aq e mirë sa Majplast dimpled memrbana MPM400: ka dallime thelbësore në terma të fortësise, stabilitetit dhe përfundimisht  materialit.

Mundohemi që zgjedhim një material të klasës më te lartë - shtëpia juaj përgjithmonë do të jetë mirënjohëse.

 

Si funksionojnë dyshepat e hollë?

Kur është fjala për mbrojtjen e mureve të themelit, membrana e holluar janë te pazevendesuesheme: ato kombinojnë elasticitetin dhe fortesine e bazuar ne formes e saj unike me një efekt vulosje për muret e themelit. Ajo mbanë murin e thatë te ajrosur dhe eshte rezistente ndaj goditjeve.

 

 

 

MAJPLAST Dimpled membrane

Gjatë përzgjedhjes së membranes të dimpled  duhet të mbahen parasysh edhe karakteristika të tilla si rezistenca ndaj shperpberjes, rezistenca ndaj kimikateve dhe mbrojtja kundër mykut dhe baktereve, për të siguruar që membranat e dimpled të kryejnë funksinin e tyre për shumë vite që do të vijnë.

Ato nuk janë vetëm një aset i çmuar kur bëhet fjalë për hidroizolimin e bodrumit. Ato gjithashtu shërbejnë si shtresë pastrimi ose si kullimi për kulmet e gjelbërta.

Ajo shpaguan në afat të gjatë investimin e saj ne pronat tuaja. Shpesh janë detajet më pak të dukshme ato të cilat janë vendosin për funksionin dhe qendruaeshmerin e objektit tuaj