Masterplast

Produktet Masterplast janë produkte të cilësisë së lartë të cilat janë të mbështetura nga një paketë shërbimesh të ndërlikuara dhe gjithëpërfshirëse. Aktiviteti ynë karakterizohet nga sfondi ynë i prodhimit dhe shërbimet e tjera të cilat i ofrojmë siç janë zgjidhje profesionale të logjistikës, kontrolli i vazhdueshëm i cilësisë, mbështetja teknike dhe një sistem i personalizuar për shitje.

Si të na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose ide që dëshironi të ndani me ne, na dërgoni një mesazh direkt. Për ndonjë gjë më specifike, ju lutemi përdorni një nga adresat e listuara më poshtë.

Lokacioni

Veternik, 10000 Prishtinë
Shiko në hartë

Mob

+383 49 102 310
+383 49 872 850

Email

info@majanca.com

Dëshironi të bashkpunoni me ne ?

Ju lutem na shkruani duke u bere bashkpuntori i yni ne kontakt formen e meposhtme